Title
Hidden content

Lippen

Lippen verliezen volume en contour naarmate de leeftijd vordert. Ze worden smaller en lijken soms naar binnen te vouwen. De filler met hyaluronzuur is vooral ontwikkeld om dit probleem op te lossen. Het zorgt ervoor dat de lippen hun natuurlijke stevigheid terugkrijgen. Er wordt volume gecreëerd waardoor lippen, die van nature smal waren, voller worden gemaakt.


Lip fillers kunnen ook mondhoeken rechter trekken en rimpeltjes in en rond de lippen verzachten. Het vergroten van de lippen kan zelfs rimpels voorkomen in de huid onder en boven de lip. Volle lippen geven de mond (weer) die mooie, sensuele en jeugdige uitstraling. Er zijn diverse methodes en vormen die de arts kan toelichten. U geeft aan wat uw wensen zijn; de arts adviseert over de aanbevolen hoeveelheid fillers. De vorm van het gezicht en de mond zijn belangrijke uitgangspunten voor het beoogde resultaat. Elk paar lippen is anders. Daarom zijn ook de mogelijkheden en de resultaten verschillend. Die worden voor de behandeling toegelicht door de arts.

Meer over de behandeling

Bij een lip behandeling met fillers wordt gebruikt gemaakt van Lidocaïne, die in de hyaluronzuur filler aanwezig is. Tevens wordt er voor de behandeling een verdovende crème aangebracht. Zo wordt de behandeling aangenamer, doordat het minder gevoelig is. Hierna wordt met een dunne naald kleine prikjes gegeven in de lippen. Ook in de lipcontour wordt filler geïnjecteerd om het ‘krulletje’ van de lip te accentueren

Tarieven
Lippen 0,5 ml € 170,-
  1,0 ml € 250,-
  1,5 ml € 350,-
Bekijk alle tarieven
Belangrijke informatie
  • 30 minuten voor de behandeling aanwezig zijn
  • Hyaluronzuur
  • Ja, verdovende zalf
  • maximaal 15 minuten
  • 3-6 maanden
  • Vollere lippen