Over ons

House of Bratz is een cosmetische kliniek voor injectables en skincare. Deze worden door gespecialiseerde, BIG-geregistreerde artsen uitgevoerd volgens strikte protocollen. Onze artsen zijn  tevens lid van de NVCG.  Op deze website treft u alle informatie aan. De kliniek beschikt over diverse behandelkamers die voldoen aan alle wettelijke richtlijnen op het gebied van medische toepassingen en hygiëne. House of Bratz is gevestigd op een mooie plek langs de Rotterdamse Maas, aan Willemskade nr. 16b. De kliniek is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer, over de weg en over het water. De parkeergarage onder de Erasmusbrug bevindt zich op loopafstand.

House of Bratz verzorgt esthetische verbeteringen aan uw uiterlijk, naar uw wensen en naar de mogelijkheden die uw huid bieden. In het persoonlijk overleg met onze artsen komen uw verwachtingen duidelijk aan de orde. We streven naar een optimaal resultaat. Dat is altijd afhankelijk van de reactie van uw huid. Onze specialisten spreken en handelen vanuit ervaring. Zij geven een eerlijk advies en zorgen voor een realistische voorstelling van zaken.

Op hoofdlijnen zijn de cosmetische behandelingen, die House of Bratz uitvoert, gericht op esthetische verbeteringen zoals het

  • corrigeren van rimpels en plooien,
  • opvullen van de lippen,
  • vormen en modelleren van de contouren van uw gezicht,
  • hydrateren en voller en jonger maken van uw huid,
  • verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van uw huid.

NB: wij helpen u ook met het oplossen van spierspanningsklachten.