Missie en visie

De Missie van en visie van House of Bratz bestaat uit het verzorgen van esthetische verbeteringen aan uw uiterlijk, naar uw wensen en naar de mogelijkheden die uw huid bieden. In het persoonlijk overleg met onze artsen komen uw verwachtingen duidelijk aan de orde. We streven naar een optimaal resultaat. Dat is altijd afhankelijk van de reactie van uw huid. Onze specialisten spreken en handelen vanuit ervaring. Zij geven een eerlijk advies en zorgen voor een realistische voorstelling van zaken.
Op hoofdlijnen zijn de cosmetische behandelingen, die House of Bratz uitvoert, gericht op esthetische verbeteringen zoals het:

  • corrigeren van rimpels en plooien,
  • opvullen van de lippen
  • vormen en modelleren van de contouren van uw gezicht
  • hydrateren en voller en jonger maken van uw huid
  • verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van uw huid.

NB: wij helpen u ook met het oplossen van spierspanningsklachten. Onze missie is dat u, als cliënt, tevreden bent over de wijze waarop wij u behandelen en dat u blij bent met het resultaat. Wij, als kliniek, streven naar een duurzame relatie met u. Onze artsen voldoen niet alleen aan hun zorgplicht. Zij voelen zich persoonlijk betrokken bij u en uw uiterlijke schoonheid. Zij spannen zich in voor het beste resultaat. Eerlijkheid en het nakomen van onze beloftes. Dat is één van de belangrijkste onderdelen van onze missie en visie. Zo doen wij dat bij House of Bratz.