Stappenplan

Wanneer u een (cosmetische) behandeling wilt laten uitvoeren door House of Bratz en u heeft behoefte aan meer informatie, lees dan verder op onze website. Als u dan toch nog vragen heeft kunt u ons e-mailen of telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u zelf een afspraak maken via onze online afsprakenplanner. U ontvangt dan een afspraakbevestiging en een informatiefolder met aanvullende informatie over House of Bratz en de behandelingen.

01. Consult02. Formulieren03. Behandeling04. Injectables05. Nacontrole
De procedure begint met een gratis consult. Daarin maakt u kennis met de arts die u gaat behandelen. U bespreekt wat u verwacht van uw behandeling. De arts beoordeelt de conditie van uw huid en uw gezondheid. Alles wordt besproken zodat u tot een goed besluit komt. Ook hoort u welke alternatieven er zijn en wat de behandeling kost.
Vóór de behandeling ontvangt u een anamneseformulier (gezondheidsverklaring) die u moet invullen. Verder ontvangt u de behandelovereenkomst om deze alvast door te nemen. De assistente helpt zo nodig bij het invullen of bij vragen over de formulieren. Ook worden er foto’s gemaakt vóór en na de behandeling. Hierna neemt de behandelend arts het door u ingevulde anamneseformulier met u door. Hiermee wordt bepaald of u geschikt bent voor een medisch-esthetische behandeling met injectables. Tijdens dit gesprek wordt ook de behandelovereenkomst met u doorgenomen. Dit is een formulier waarin de behandeling en de te gebruiken producten worden vermeld, inclusief mogelijke bijwerkingen en complicaties.
Als u geschikt bent bevonden voor een medische estetischebehandeling kunt u meteen worden behandeld. U kunt desgewenst ook een vervolgafspraak maken. Vóór de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht op het te behandelen gebied (niet van toepassing op huidbehandelingen). Wanneer u wordt behandeld, zorgt u dat u 15 minuten voor de afspraak aanwezig bent. Zo kan de crème goed inwerken. Ondertussen kan de intake plaatsvinden
Fillers of injectables – zoals hyaluronzuur en botox – zijn stoffen die met een klein naaldje onderhuids worden ingebracht. Of met een canule, een stompe naald of naald zonder punt. Daarmee wordt de kans op blauwe plekjes verkleind. De behandeling duurt meestal tussen de 10-30 minuten. De tijdsduur is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Bij House of Bratz werken we uitsluitend met A-merken injectables zoals Stylage, Restylane en Azzalure.
Het resultaat van de behandeling is meestal direct zichtbaar. Mogelijke bijwerkingen in de eerste dagen na de behandeling zijn: een blauw plekje, roodheid, zwelling of een beurs gevoel. Bij House of Bratz is nacontrole (2 weken na de behandeling) inbegrepen bij de behandeling. Wij vinden het belangrijk u terug te zien om te bespreken of u tevreden bent en om het resultaat van de behandeling te beoordelen. Als het nodig is, kan worden nabehandeld tijdens dit consult.