Coriene Catsman, MD, MSc.

Arts

BIG-registratienummer: 89918916001

Coriene Catsman, MD, MSc. (1989) studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna werkte zij op de operatiekamer, de afdeling en polikliniek chirurgie, de spoedeisende hulp en de intensive care. Zij was altijd al geïnteresseerd in het cosmetische aspect van de geneeskunde en voerde ook cosmetische behandelingen uit.

“In 2018 ben ik mij verder gaan specialiseren in de huisartsgeneeskunde. Daarnaast werk ik met veel plezier bij House of Bratz. De sfeer is gezellig en ongedwongen, met eerlijk en open contact met de cliënten. Ik vind het belangrijk dat die de tijd krijgen hun wensen te bespreken, zich op hun gemak voelen en een goed beeld hebben van de behandeling en het te verwachten resultaat. Bij mij kun je terecht voor alle gezichtsbehandelingen met fillers en botox. De leukste behandeling vind ik de liquid facelift. Hierbij kijk ik samen met de cliënt naar de sterke en zwakke punten in het gezicht. Die kunnen we dan verbeteren, benadrukken of camoufleren. Het is echt een behandeling op maat. Er wordt gekeken naar het gehele gezicht en niet alleen naar een bepaald deel. Dat zorgt voor meer balans in het gezicht en een natuurlijk resultaat.
Een behandeling is voor mij echt geslaagd als een cliënt zich mooier en zelfverzekerder voelt erna. Uiteindelijk weerspiegelt uiterlijke schoonheid hoe je je van binnen voelt.”